Banebeskrivelse

Strömstad GK fra 1969 åpner som regel lenge før norske baner i det hele tatt er inne på tanken. Og ikke bare det, design og layout er myntet på å få spilleren til å tenke sol og sommer fra det øyeblikket en slår ut fra første tee. Siden innvielsen av 18 hull i 1987 har klubbens tanke vært å foredle og fremheve særpreget av skjærgårdsdesign ytterligere.

 

Fairways snirkler seg innover landskapet i likhet med en fjord som strekker seg utover mot åpent hav. Fjellknausene i granitt rammer inn fairways som om de skulle være skjær i sjøen. Og på samme måte som båttrafikken kan bli tett rundt populære småøyer i fellesferien, hender det flere ganger at to og tre baller spiller parallelt, bare i motsatt retning. Strömstad GK har flere blinde utslag, og de karakteristiske svabergene som følger en gjennom runden er følgelig mer enn bare vakre.

 

Miljø og treningsfasiliteter

Klubben ble etablert i 1967, og sommeren 1987 ble 18-hullsbanen innviet. I klubbhuset fins det både golfkro og en innholdsrik proshop. I tillegg til hovedbanen, har Strömstad GK også en 3-hulls treningsbane. Den er midt i blinken for de som vil trene nærspill eller også nybegynnere som ønsker en kjapp innføring i golfsporten. 

 

Overnatting

Strömstad Golfklubb samarbeider med flere hotell i nærheten om gunstige golfpakker med greenfee og overnatting. På hjemmesiden fins også en liste over ulike overnattingsalternativ.

 

Golfpakker, innhenting av tilbud, kontaktskjema og mer informasjon fra golfklubben finner du her.