I Göteborg ligger Delsjö Golfklubb bare 5 minutter unna shoppinggatene, Michelinrestaurantene og utelivet, imens Sveriges største golfanlegg Öijared Golf & Country Club, ligger 45 minutter unna.

Sentrumsnært på Delsjö Golfklubb

Delsjö Golfklubb ligger midt i et naturreservat, bare 5 minutter fra Göteborg sentrum. Banen åpnet i 1962, og det opprinnelige designet av Douglas Brasier og Frank Pennink er for det meste bevart. I 2004 ble greenene redesignet av arkitekten Richard Chamberlain, og i dag er banen en av de få i Sverige som drives helt miljøvennlig. Banen kan virke kort, men underveis dukker det opp mengder av høyreiste trær og andre hinder som gir spenning. Klubben er ekstremt populær blant svenskene og er en sann storbyperle! Beliggenheten gjør at lunsjrestauranten bobler av liv med både golfere og andre året rundt.

Oppdag Göteborg på 1-2-3

Göteborg har 500 butikker innenfor en radius på en fem minutters spasertur. Størst konsentrasjon er det innenfor Vallgraven. Langs Vallgatan og Magasinsgatan fins det flust av moteforretninger og design-, møbel- og kunsthåndverksbutikker. Langs Kungsportavenyen ligger eksklusive motebutikker og kunstgallerier, mens bydelen Haga lyser opp høstmørket med antikviteter, second nand og vintage.

En av matattraksjonene i sentrum er mathallene Feskekôrka med fiskerestauranten Gabriel, og Saluhallen på Kungstorget. Mat med Michelinstjerner får du blant annet på Bhoga, 28+, Sjømagasinet och Thörnströms Kök. Og er du sulten på husmannskost i trivelige omgivelser, få du det på Familjen i Arkivgatan 7 og Tvåkanten midt på Kungsportavenyen.

Öijared Golf & Country Club – Sveriges største

Öijared Golf & Country Club tilbyr et snertent lodgehotell, 45 minutters kjøring sør for Göteborg. Klubben har to 18-hullsbaner, hvorav en er åpen parkbane og en er svakt kupert skogsbane. I tillegg finnes det en 18-hulls Pay & Play og en 9-hulls Pay & Play på plass. Dermed er det duket for golf for selv den ferskeste nybegynner.

Öijared er et av Göteborgs flotteste golfanlegg, og det er også Sveriges største. Gamla Banan ble innviet i 1969, og Nya Banan i 1970. Begge er i flott stand til langt utover på høsten. I 2014 åpnet klubben sitt eget hotell, Öijared Lodge, som ligger mellom drivingrangen og hull 1 på Parkbanen ved klubbhuset. Her får gjestene rendyrket lodgestil og en arkitektur som smelter naturlig inn i det fargesprakende høstlandskapet.