Klubben har også en 9-hulls Pay & Play bane som er åpen for alle spillere.

 

Banebeskrivelse

18-hullsbanen på Tönnersjö GK byr på vakre omgivelser. Eieren av området, Karl-Erik Karlsson startet å tegne banen allerede på 1980-tallet, og den åpnet i 2004. Banen er miljøsertifisert, og den snirkler seg naturlig innover det opprinnelige naturlandskapet. Spilleren møter få bunkere underveis, men de er tilgjengjeld smart plassert. Høye eiketrær utgjør naturlige hinder.  

 

Banens par er 72, og det lett kuperte terrenget rommer flere spennende vannhinder. Uerfarne spillere har mulighet til å slå seg rundt dem. De første ni hullene regnes som vanskeligst, men til gjengjeld får spilleren magisk utsikt på hull 6. Derfra kan en se utover hele Laholmsbukten, Olausbukten og havna i Halmstad. Hull 7 er banens vanskeligste og rommer et vannhinder. Banens største vannhinder ligger på lur bak greenen på hull 8, og det sneier borti både hull 8, hull 17 og hull 18.

 

Miljø og treningsfasiliteter

Klubben har drivingrange, puttinggreen og treningsområder i tillegg til 9-hullsbanen. Resepsjon og proshop ligger rett ved banen. Golfanlegget ligger i et gammelt kulturlandskap med små, myke helninger hvor bekker, høyreiste eiketrær og fossefall er bevart. Golfklubbens restaurant er plassert i et vakkert steinhus som stammer fra tidlig 1900-tallet. Åpen peis, deilig mat og historisk atmosfære er stikkord. På området fins det også mulighet for jakt på annet enn Birdies.

 

Overnatting

Rett overfor kansliet ligger det 9 hotellrom. Ved korthullsbanen fins det i tillegg 7 hytter, og hver hytte har fellesrom med kjøkken, 2 soverom, dusj og toalett.

Book bane, innhent tilbud, se golfpakker og les mer om golfklubben her