Beliggenheten ved havet sørger for to ting; herlig klima som gjør at den holder åpent stort sett hele året, og fantastiske vindforhold som gjør at en golfrunde aldri blir en annen lik.

Banebeskrivelse

Torekovs Golfklubb byr på en åpen 18 hullsbane som ligger vakkert til rett utenfor Torekov. Banen er en klassisk seaside og linksbane, og designet sørger for at spilleren møter et bredt spekter av utfordringer underveis. Å kunne beherske alle typer slag, er en forutsetning for en god score, og mange setter pris på at de må benytte hele registeret av køller i baggen. På grunn av det åpne banelandskapet kommer vinden kraftig i spill, og det sies at golfbanen har 365 ansikter – ett for hver av årets dager. Banens par er 70, men den føles overhodet ikke kort etter endte runde.

Banen på Torekovs Golfklubb har som regel fine spilleforhold meget tidlig i sesongen; raske, jevne greener og velstelte fairways er stikkord.

Miljø og treningsfasiliteter

Klubben ble etablert i 1924, og dermed er den en av Sveriges eldste. En enkel 9-hullsbane sto klar i 1925, og nesten 50 år senere åpnet 18-hullsbanen i 1974. På området fins det fine treningsområder for nærspill, drivingrange, en proshop og koselig restaurant.

Overnatting

Torekovs Golfklubb samarbeider med en rekke overnattingssteder i nærheten. Se hjemmeside for mer informasjon.

Book bane, innhent tilbud, se golfpakker og les mer om golfklubben her.