Det er mye å oppleve i nærområdet og Vasatorp holder høy internasjonal klasse og har en avslappende atmosfære.

Banebeskrivelse

Tournament Course, altså Vasatorps Golfklubb sin mesterskapsbane, ble innviet år 2008. Her har banearkitekten Arthur Hills/Steve Forrest & Associates sørget for utpreget linkskarakter. Banen har 6 tees per hull, og strategien må naturligvis endres alt ettersom hvilken tee en spiller fra. Banen måler 6700 meter fra bakerste tee, og ble kåret til Sveriges 3. beste golfbane i 2010 av Golf Digest.

Gamla Banan er en klassisk, britisk parkbane som har gjennomgått endringer. Den reåpnet i 2013 under navnet Classic Course. Banearkitekter er Thure Bruce, Åke Persson, Hans Fock og Steve Forrest.

Allé bana er en 9-hullssløyfe som byr på både skogshull og åpent landskap. Smart plasserte bunkere, interessante innspil og flere vannhinder er bare noe av det som møter spilleren. Stefan Nilsson og Hans Fock er banearkitekter.

Västra nian er en 9-hullsløyfe med par 29 som egner seg perfekt til å trene på nærspillet. Stikkord er svakt ondulerte, men ekstremt raske greener. En av dem er en kopi av greenen på hull 14 på Augusta National. Banearkitekt er Ove Sellberg.

Miljø og treningsfasiliteter

Om du vil oppleve svensk golf på sitt beste, er Vasatorp Golfklubb et must å reise til. Golfanlegget er komplett, og rommer treningsområder, velutstyrt golfbutikk og restaurant i tillegg til de velpleide banene. Ved kjøp av greenfee til Gamla Banan eller TC fås fritt spill på 9-hullsbanen Västra 9:an ved ledig starttid. Bestilles samme dag i resepsjonen. Starttid kan bestilles mer enn 14 dager i forvei.

Overnatting

Vasatorps Golfklubb samarbeider med en rekke hotell rett i nærheten. Se golfklubbens hjemmeside for mer informasjon.