I tillegg til den nydelige naturen, med dype skoger, en rekke sjøer og elver og jordbrukslandskap, byr Värmland vest i Sverige på golfbaner som byr på vidt forskjellige utfordringer og er tilpasset alle nivåer. 

Hammarö Golfklubb har praktfull beliggenhet ved Vänern i Värmland, og 18-hullsbanen åpnet i 1991. Karakteristiken er lett kupert terreng, en herlig miks mellom park- og skogsbane, og en håndfull spennende platågreener.

Karlstad GK er Värmlands største golfanlegg, og smykker seg med to 18-hullsbaner i klassisk skogs- og parkdesign, i tillegg til korthullsbanen Solslingan. Klubben er kjent for sin mesterskapsbane, og har stått vertskap for flere internasjonale turneringer. Hvis du overnatter i Karlstad, så se til å stikke innom den koselige kroen Lilla Martina Bar & Bistro som ligger ved jernbanestasjonen.

På Sommarro Golfklubb, som ligger ved Karlstads gamle flyplass, tre kilometer fra sentrum, finnes det to herlige golfbaner. Den ene er en praktisk Pay & Play-bane som er åpen for alle, mens 12-hullsbanen Links er forbeholdt de med offisielt handikap. Links er også den golfbanen i Värmland som alltid åpner først om våren!

Eda GK Banen er en kombinert park- og skogsbane med 18 hull som ligger på en halvøy ved sjøen Hugn. Fairways snirkler seg rundt og forbi Noresund Herregård fra 1772, og banen er meget kupert. Herregårdsmiljø møter også spiller på Degerfors GK. Den lett kuperte parkbanen med seasidekarakter ligger flott til ved sjøen Möckeln og Letälven.