Apex er et av favorittjernene våre for tiden. Pene, myke og perfekte for en bred målgruppe. Når de nå lanseres i sort til ganske høy pris, er det ingenting som tilsier at du skal forkaste de gamle i vanlig finish.

Køllene er de samme. Det er bare fargen som er ny. Callaway ser sikkert at de må nå ut til så mange kunder som mulig, og tilbyr derfor noe ekstra og annerledes. Med veiledende pris 11.999,- med stål og 13.999,- med grafitt, kommer ikke folk til å renne ned butikkdørene for å kjøpe disse. Det hadde nok uansett vært bortkastet, siden Callaway sier at kun 200 sett blir tilgjengelig i Europa fra 3.juni.

Fortvil ikke hvis du vil ha dem. Det ligger allerede flere Apex Black sett til salgs på eBay. Disse lanseringene i begrenset opplag er ikke alltid like begrenset.

Vær klar over at sort finish på jern ofte slites svært raskt. Det eneste sorte jernsett som skal kunne klare å beholde fargen, er PXGs 0311 og 0311T. De har sort finish som er seks ganger dyrere enn standard PVD, slik du finner på Apex Black og de aller fleste andre sorte jern.

Veiledende pris 11.999,-/13.999,-. Kommer for salg 3.juni.