Mest nevneverdig er at de har skvist gode gamle 2-Ball inn i “Ten”-formen. Siktesystemet med de to ballene bak hverandre fikk et voldsomt fotfeste da det ble lansert i sin tid. Med tidens tann har ikonet sakte men sikkert forlatt golfbaggene og funnet veien opp på loft og ned i støvete kjellere. Nå kan det derimot virke som den har gjenoppstått, med bravur. 2-Ball er igjen å se på touren, men nå i Ten formen som har de to “vingene” bak.

Den nye Ten serien har fått en slankere form og skal være enda mer tilgivende enn tidligere. I slagflaten sitter “Microhinge Star Insert” som hjelper deg med å få umiddelbar rull på ballen. Raskere rull gir deg bedre lengdekontroll. Skaftet er fortsatt av typen Stroke Lab, men også dette har fått en oppfriskning. Det nye skaftet er lettere, stivere og enda mer stabilt enn tidligere. Dette skal gi deg bedre tempo og mer stabilitet.

Ten-hodet kommer i tre varianter med 2-Ball på toppen: 2-Ball Ten, 2-Ball Lined Ten og 2-Ball Triple Track. I tillegg finnes Lined Ten og Tripple Track Ten. Du får dem både face-balanced og med litt tåheng. Her finnes noe for alle svingspor.

Veiledende pris: 3499 kroner