Titleist beskriver køllene som «den mest tilgivende Titleist-opplevelsen». Det skal de ha fått til gjennom en nydesignet såle, en supertynn slagflate, sterkere loft, et bredere og hult køllehode, og med strategisk plasserte tungsten-vekter som skal gi høyere og lengre ballbane.

– T400 er Titleist sitt superdistanse-jern. Køllen er lagd for å få ballen i luften og fly så langt som mulig, selv når balltreffet ikke er perfekt. Det er så mange spillere, spesielt spillere med moderate svinghastigheter, som kan få hjelp av denne teknologien. T400 får det meste ut av svingen din, samtidig som den beholder spillbarheten, utseendet og følelsen til Titleist-jern, sier Josh Talge i Titleist i en pressemelding.

Jernsettet har et progressivt design, der de lange, mellomlange og korte jernkøllene skiller seg litt fra hverandre for å sørge for en optimal ballbane med hver kølle.

Køllene kommer med Misubishi Fubuki MV IR om standard grafittskaft eller True Temper AMT Red som stålalternativ – men det vil som alltid være utallige muligheter til å skreddersy til hvilket skaft man selv måtte ønske.

T400 lanseres 27. mars. Prisen er 2167 kroner per kølle, uavhengig av om du skal ha stål- eller grafittskaft.