Garcia startet karrieren som Titleist-spiller, men har vært TaylorMade-spiller de 15 siste årene. Nå er «ekteskapet» slutt.

«I dag, etter 15 minneverdige år med Sergio Garcia, er vi kommet til en gjensidig avtale om å slippe han fra de gjenværende årene av TaylorMade-kontrakten. Det har vært en ære å spille en rolle i hans prestasjoner gjennom karrieren, inkludert The Players Championship, 19 seiere på verdensbasis og hans Masters-seier i 2017. Vi gratulerer Sergio med et minneverdig år og ønsker ham det beste i fremtiden», heter det i en uttalelse fra TaylorMade.

Ryktene vi ha det til at det er Callaway som blir spanjolens neste destinasjon. Ifølge utstyrsforumet Golfwrx.com ble Garcia nylig observert med en putter fra Callaway-eide Odyssey Toulon, og senere med Callaway Mack Daddy-wedger i turnering.

Sergio Garcia har vært en av TaylorMades ansikt utad, men de siste årene har spillere som Dustin Johnson, Rory McIlroy, Jason Day og Jon Rahm overtatt rollen som utstyrsgigantens viktigste frontfigurer.