I en video lagt ut på Twitter-kontoen @TWfans, en fanside dedikert til oppdateringer om Tiger Woods, ser vi Tiger stå og trene med det som angivelig skal være en Taylor Made M1-fairwaywood.

Den korte snutten ble filmet 16. november på treningsfeltet på Woods sin hjemmeklubb i Florida, Medalist Golf Club.

TWfans har også lagt ut et bilde av bagen til Tiger festet på baksiden av en golfbil. Der kan man skimte to TaylorMade-headcovere i Tigers bag, sammen med hans lett gjenkjennelige tiger-headcover:

Både TaylorMade M1s fairwaywooder og M1/M2-drivere har justerbare «hosels» (festet mellom skaftet og køllehodet journ. anm.) Tiger har imidlertid aldri brukt justerbare køller i konkurranse, ettersom han ikke liker hvordan slike køller ser ut når han stiller seg opp for å slå ballen. Ettersom nesten alt som lages av drivere og wooder i dag er justerbare, har Nike i en årrekke laget skreddersydde køller for Tiger som ikke er justerbare. Nå gjenstår det å se om TaylorMade har gjort det samme for ham.

Tiger Woods har ikke spilt turnering på 15 måneder. Nå er comebacket hans nært forestående: Etter planen skal han spille Hero World Challenge på Bahamas fra 1. til 4. desember.

Tigers utstyrssponsor Nike avslørte i høst at de skal slutte å produsere golfkøller. De siste ukene har det versert rykter i utstyrsmiljøet om at Tiger er en del av en  investorgruppe som vurderer et oppkjøp av TaylorMade fra Adidas. At Tiger nå slår med TaylorMade-køller, vil ikke akkurat roe ned de ryktene.

TaylorMade har hatt en drømmehøst. I løpet av de siste månedene har de forlenget avtalene med verdensener Jason Day og verdenstreer Dustin Johnson. Verdenstoer Rory McIlroy har begynt å spille med M2 drivere og wooder, og det samme har tidligere Nike-spillere som Brooks Koepka, Paul Casey, Torbjørn Olesen, Nick Watney og Edoardo Molinari.