Nikes skolanseringer kommer som perler på en snor i 2016. Det artige er at de har klart å holde mye hemmelig. Måten de avslører nyhetene på er også veldig bra. Gi skoene til en av profilene – eller atletene som Nike kaller dem – og la spilleren bruke dem uten å si et ord om det. Tilskuere og media tar bilder, og det tar helt av i sosiale medier. Oppdrag utført. Da kan pressemeldingen sendes ut.

Nike Air Zoom 90 TI svart

Nå er det Nike Air Zoom 90 IT som avsløres. Spilleren Nike bruker til det er Rory McIlroy. Skoen ser utrolig bra ut. Litt retrofølelse. Buksen med strikk er vi ikke like sikker på, men det ser ut til å bli det store inne golfbukser for unge. 

Rory mener som forventet at Air Zoom 90 IT er perfekt for ham.

– Jeg kler meg ganske avslappet utenfor banen. Da er det greit å ha noen valgmuligheter. Hvis jeg vil gå rett fra banen til et annet sted, kan jeg gjør det uten at jeg føler at jeg ser ut som en golfer.

Vi aner ingenting offisielt om pris, men har hørt nevnt $175 i USA. Salgsdato for skoen i svart/hvit er allerede 13.mai. Hvit/svart kommer 1.juni. Skoen kan kjøpes på nett og hos utvalgte forhandlere. I Norge vil det trolig si steder som Losby GK og onlinegolf.no. 

Nike Air Zoom 90 TI hvit par