For ikke lenge siden ble hele M-familien til TaylorMade, med drivere, wooder, jern og hybrider, sluppet. Nå annonserer kølleprodusenten at de slipper to jernnyheter til: P770 og P750.

Køllene har allerede vært å se i bagene til flere av tourspillerne denne vinteren, med navnet ”Proto” trykket på baksiden. Men nå har altså fått et navn.

(Artikkelen fortsetter under videoen)

P770

P770 er en jernkølle for de bedre spillerne der ute, som ser etter noe som ikke er en ren bladkølle. TaylorMade har minsket størrelsen på køllehodene på årets modell. Dette har de gjort for å kunne senke tyngdepunktet i køllene, og for å kunne forflytte vektpunktet i jernene ut mot sidene av hodet. Dette sier TaylorMade skal gjøre det lettere å få ballen opp i været, gjøre dem mer tilgivende og mer forutsigbar ballhastighet.

Videre kommer P770 med en 70 grams tungstensåle i 3.-7. jern for å gjøre dem mer lettspilt. 8. jern til AW vil være smidd for mer kontroll og følelse.

P750 Tour

P750 er lagd etter tilbakemelding fra de beste spillerne i verden. Derfor vil det nok trengs en relativt høy køllehastighet og et bra balltreff for å kunne føle seg trygg på å ha P750 i baggen. Køllene er designet for best mulig følelse og kontroll over ballbanen.

En stor forskjell mellom P750 og P770 er at P750 har en tungstensåle på fem gram, 65 gram letterere enn på P770. Det gjør P750 til en ren, smidd bladkølle, og vil nok ikke være av de køllene som er mest tilgivende ved dårlige treff. P750 er skapt mer for deg som ønsker en større grad av kontroll, heller enn for deg som trenger hjelp med lengde og ustabilt balltreff.

P750 er smidd i flere steg, noe TaylorMade sier bidrar til at køllene er smidd tre ganger så kraftig som et standard smidd jernsett.

Jernene vil være tilgjengelig i butikkene fra 17. mars 2017.

Veiledende pris for P770 vil være 11 899,- for 4 – PW.

Veiledende pris for P750 vil være 16 799,- for 4 – PW.