Hvis du mener å ha lest dette før, har du rett. Vi skrev for kort tid siden om avsløringen av Pings Vault puttere. På det tidspunkt var de ikke offisielt lansert. Nå har vi både pris og dato.

Store Oslo og Bergen

Malletputterne heter Oslo og Bergen. Sistnevnte minner veldig om suksessputteren Ping Ketsch, med sin opphøyde rygg. Oslo har lavere profil, og er den som har slått best an i sosiale medier. Liten tvil om at det blir bykamp. Vi kan med stor sikkerhet si at du ikke får se mange Osloputtere i bergenske golfbager.

Både Oslo og Bergen er frest ut av aluminium, med såleplate i stål for den gode vektfølelsen.

Begge modeller veier 365 gram. De kommer i fast lengde og som justerbar, med veiledende pris på henholdsvsi 3249,- og 3549,-. 

Ping Vault Oslo og Bergen

Outsideren Voss

I det mer tradisjonelle hjørnet finner vi Voss. En Anser-versjon med nydelige linjer. Vekten er 350 gram, naturlig nok litt lettere enn de større malletputterne. 

Det lanseres også en Anser 2 sammen med de norske modellene. Voss og Anser 2 er laget i helstål.

Begge har samme pris – 3249,- med fast skaft og 3549,- med justerbart.

Ping Vault Anser 2 og Voss

 

Rett rundt hjørnet

Salgsstart for Vault er allerede 25.august. I første omgang kommer det begrenset antall til butikkene, men Ping vil kjøre opp produksjonen og levere mer om kort tid. Det forventes nemlig svært stor etterspørsel over hele verden. To farger blir også tilgjengelig – Platinum og den mørke Slate. 

Når vi snakker om hele verden. Hva sier dere til en Ping Arna? Denne plakaten er fra Asia. Arna er tydeligvis virkelig, men ingen aner om den kommer til Europa. 

Kan vi håpe på flere stasjoner fra Bergensbanen? En Vaksdal? Kanskje amerikanerne hadde likt en Ustaoset? 

Ping Vault Arna