Tiger har den nye Nike TW17-skoene på Bahamas denne uken. 

I følge Nike har Tiger jobbet med tett med Nike i utvklingen av skoen, etter at han har lagt om svingen sin de siste par årene.

Fra å ha en sentrert sving med minimal vektoverføring over på høyre fot i baksvingen flytter Tiger vekten sin nå godt over på høyre side i baksvingen.

Den friere bevegelsen gir mer naturlig kraft i slagene, og enda viktigere er den langt mer skånsom for ryggen hans. I følge Nike er dette den eneste golfskoen Tiger har brukt siden han ble operert i ryggen i fjor høst.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Det første man legger merke til ved skoen er de to borrelås-stroppene på hver side. Nike har brukt et lignende design i flere av deres basketballsko, men nå benyttes det i golfsko for første gang.

TW17 blir den fjerde skomodellen i TW-serien. De første modellene, som kom samtidig som Tiger klatret tilbake til verdenstoppen i 2012 og 2013, har vært populære blant norske golfere.

Joakim Mikkelsen i Nike Golf Norge sier til Norsk Golf at Tiger-skoen kommer til salgs i Norge 1. april.

– Her i Norge har vi andre skomodeller som får større fokus, så denne skoen vil nok kun bli å få tak i noen få stedet utenom nike.com, sier Mikkelsen til Norsk Golf.