Annonsere

Annonsere

Magasinet, nettsiden og podkasten Norsk Golf er den unike kanalen for norske golfere

Norsk Golf – den unike kanalen

Norsk Golf er Norges eneste fagtidsskrift og nyhetsmagasin for norske golfspillere. Den trykte utgaven er utgitt i 68 årganger, og det siste tiåret har også de digitale flatene på norskgolf.no og egne SoMe-kanaler blitt stadig viktigere. Norsk Golfs innhold er også innlemmet med Gimmie, den offisielle appen til Norges Golfforbund, som øker engasjementet mot en målgruppe i sterk vekst.

MÅLGRUPPE:

Norsk Golf henvender seg til alle golfspillere, golfklubber og baneeiere i Norge. Ved inngangen til 2024 har Golf-Norge flere spillere enn noen gang – og størst er veksten i aldersgruppene for unge voksne (20-35 år). Med over 139.000 aktive medlemskap er Norges Golfforbund i dag det nest største særforbundet i landet. 74 % er menn, 26 % er kvinner.

DISTRIBUSJON:

Den trykte utgaven distribueres til alle husstander i Norge med minimum én spiller over 20 år. Magasinet trykkes og distribueres i et opplag på 98.000 eksemplarer og kommer ut fire ganger i året Norskgolf.no oppdateres daglig og har over 1,5 millioner brukere og 10 millioner sidevisninger årlig.

Ta kontakt

Anita Lindberg

Key account manager

HS Media

anita.lindberg@hsmedia.no

Mob: +47 971 77 068

Tel: +47 62 94 10 39

Scroll sideveis for utgivelsesplan, annonseformater og priser i NOK.
Scroll sideways for publishing dates, ad formats and prices in NOK.
Powered by Labrador CMS