MØT CADDIE//

En hund etter golf

Caddie (4) går flere runder enn de fleste av oss. Menneskets beste venn er Lars og Mettes caddie.

Lars og Mette Falck-Pedersen har alltid følge av Caddie på banen – og alltid har han med seg et headcover.
Publisert Sist oppdatert

LARVIK (Vestfold): Vi møter Lars og Mette Falck-Pedersen på Larvik Golfklubb. De venter utenfor klubbhuset sammen med Caddie – deres faste følgesvenn på golfbanen.

Caddie er 4 år, engelsk cocker spaniel, og elsker å gå på golfbanen med et headcover i munnen. Golfhunden hilser ivrig før vi rusler nedover hull 18.

– Caddie elsker golfbanen, forteller Lars.

– Han viser glede, leker og følger med på alt vi gjør. Han hjelper meg å finne ballen, og han elsker å løpe etter headcoveret når jeg kaster det. Han er rett og slett en skikkelig humørspreder.

Lars og Mette spiller mye golf sammen med caddie. Med så mange runder i året spiller de med mange forskjellige mennesker.

– De aller fleste syns det er hyggelig å spille med oss og Caddie. Kanskje noen synes det er litt spesielt i starten, men utover i runden blir de venner med ham, og synes det er gøy, forteller Mette.

Rundt 40 runder i året får Caddie, Lars og Mette på golfbanen i løpet av en sesong – ofte med en dukkert for å kjøle seg underveis.
Han har mistet noen headcovere i år, men i rotekassa inne i klubbhuset finner Caddie alltid et nytt å ta med seg ut på banen.

– Vi har aldri blitt nektet å ta med hunden på golfbanen. Det setter vi pris på, og vi vil anbefale folk å prøve det. Det krever litt trening, men det er veldig koselig.

Caddie stuper ut i et vannhinder.

– Av og til må han kjøle seg ned litt, ler Lars før Caddie kommer seg på land og rister av seg vannet.

Menneskets beste venn klarer seg utmerket godt som golfkompis.

Se videoen over for å bli bedre kjent med Caddie!

Powered by Labrador CMS