2.runde

 

 

Det ble +6 på Tage i dag og bunnplassering. Bogeyen haglet og ble bare kontret med tre birdies totalt på de to rundene.

 

 

Jason Kelly spilte en glimrende siste ni på -3. Han klatret til T27 og med +3 totalt er han 3 slag bak en topp 10 plassering. Turneringen avsluttes lørdag.

 

 

 

 

————————————————————————————————————————-

 
 

1.runde

 

Eirik Tage Johansen fikk en tøff start på dagens runde. En dobbel ble fulgt opp med 5 ganger bogey. +7 ved runding kan ta knekken på de fleste, men Tage kjempet seg faktisk litt tilbake. To birdies betyr +5 totalt og T97. Han har prestert svært bra i Spania gjennom vinteren, men denne uken skal det bli tøft å hevde seg i toppen. 

 

Den andre nordmannen i feltet er Jason Kelly. En ujevn runde med blant annet fire birdies og en trippel bogey endte til slutt på +2 og T49. Han har helt klart mulighet for en god plassering. Kun 20 spillere gikk under par i dag.

 

Feltet inneholder en del spillere med erfaring fra både European Tour og Challenge Tour. Det er pause på ET og CT for tiden, noen bruker slike turneringer til å holde konkurranseformen ved like. Alvaro Velasco er det mest kjente navnet. Spanjolen tok nylig en 5.plass i Trophee Hassan II i Marokko.