Mandag spilte Grønmo-golferen det som er det første steget av kvaliken til årets utgave av The Open på Royal St. George’s i byen Kent på utsiden av London 14.-17. juli. Nordmannen spilte den regionale kvaliken på The Buckinghamshire, hvor han til slutt noterte seg for en runde på 70 slag – to under banens par.

Han endte med det på en delt 12. plass, fire bak vinneren Adam Wootton fra England, og ett slag foran 16. plassen som var den siste plasseringen for avansement. Denne plasseringen var det fire spillere som delte, blant dem norske Jason Kelly. Kun en av disse er automatisk videre til neste steg, mens Kelly og de to andre er med som reserver. Kelly står oppført som reserve nummer 42. 

Christian Aronsen har hatt en god sesong så langt. Etter å ha sesongstartet Ecco-touren med misset cut i Backtee Spanish Open har han fulgt opp med en andreplass, en femteplass, en niendeplass og en 16. plass. Han ligger med det på en åttendeplass på Ecco-tourens pengeliste.

Det neste steget av The Open-kvalifiseringen spilles på Littlestone, Prince’s, Royal Cinque Ports and Rye på kysten helt syd-øst i England.

 

Resultater