Det er ingen tvil om at fargene er det alle forbinder med Cobra Puma. De er på plass også i BiO Cell, men nå har det blitt plass til en sort versjon. Som vi har skrevet om andre merker er det viktig for dem å ikke skyve unna enkelte kjøpergrupper. Et tilbud til alle, da selger man mer. Og sort driver selger alltid bra. Bak fargene skjuler deg seg gode køller. De har vi sett i årets AMP Cell serie. Cobra Pumas oppgave nå er å formidle dette til potensielle kjøpere. De er mer enn bare friske farger.

 

BiO Cell driver er justerbar med MyFly8 og SmartPad teknologi. Du får 8 innstillinger fra 9.0° til 12° og tre innstillinger med draw. Det ser ut til at de velger å gå for et mer tradisjonelt tyngdepunkt enn enkelte andre merker. Lavt og litt langt bak for å få ballen lettere opp i luften fungerer veldig bra for vanlige golfere.

 

Standardskaft er Project X PXv. Tilgjengelig farger blir blått, sort, rød, oransje og sølv. Veiledende pris er 2495,-.

 

 

 

 

BiO Cell fairwaywood og hybrid kommer i de samme fargene. Det slår oss at Cobra Puma på en forfriskende måte ikke vektlegger lengde i pressemeldingen. Vi vet at AMP Cell er rå på ballhastighet, så du får nok ikke lengeproblemer med BiO Cell.

 

Fairwaywood er tilgjengelig i #3-4 (13°-16°) og #5-7 (17°-20°). Begge har åtte innstillinger. Veiledende pris er 1795,-.

 

Hybriden kommer i #2-3 (16°-19°), #3-4 (19°-22°) og #4-5 (22°-25°). Også her er det åtte innstillinger for grader på hver kølle. Veiledende pris er 1695,-

 

 

 

 

 

BiO Cell jernsett har progressiv plassering av tungsten for å skape de riktige egenskapene for hver kølle. Det betyr tilgivende egenskaper for høyde og lengde i lange jern og kontroll i de korte. Lange og middels jern har mest vekt i tå og hæl. Korte jern har vekten i senter.

 

Jernserien ser frisk ut i år og har de samme fargene som de andre køllene. Standardskaft er True Temper Dynalite 85. De er tilgjengelig i 3-LW med veiledende pris 5295,- (trolig for sett på seks køller).

 

BiO Cell serien er også tilgjengelig i egne farger for damer. Alle køllene kommer for salg 15.januar 2014.

 

 

 

Flere bilder av køllene på denne linken.

 

 

Se forresten opp for den nye kleskolleksjonen som er inspirert av Jesper Parnevik. Veldig annerledes fra dagens Pumaklær, på en god måte.