Dansk seier på hjemmebane

Det ble ingen topplassering på nordmennene som deltok på Willis Masters i Danmark.

Elias Bertheussen fra Trondheim spilte seg opp til en 23-plass på Kokkedal GK i dag. Han gikk to under par og endte totalt pluss to.

Vinneren ble amatørspilleren Niklas Nørgaard Møller, som hadde sin debut på denne ECCO Tour-turneringen på hjemmebane. 19-åringen hadde bare en bogey på 54 hull, og det skjedde på det 8. hullet torsdag. Etter det kunne han utelukkende notere seg par og birdies, og han vant solid med minus elleve.

Alexander Søbstad kom inn på en 29 plass, totalt fire over, mens Dennis den Rover rykket opp 19 plasser, til 34. plass, med fem over par.

Neste ECCO-turneriring finner sted på Mørk GK.

Fredag

Amatørspilleren Alexander Søbstad fra Trondheim GK gjorde det best av de 12 nordmennene på Willis Masters i Danmark torsdag.

Totalt stilte tolv nordmenn til start på Ecco Tour’en som spilles på Kokkedal GK ved Øresund. Søbstad spilte en under par, og det holdt til en fjerde plass i første runde.

På toppen av leaderbordet før dagens runde, ligger to danske Kokkedal-spillere, Niklas Nørgaard Møller og Jacob Roth.
Dennis Den Roover fra Hvam GK, spilte til par i går og greide dermed cuten. Det samme gjorde Elias Bertheussen fra Trondheim GK og Einar Westreng Pettersen fra Aurskog Finstabru GK.

Willis Masters avsluttes lørdag. Onsdag 28 juni er det klart for ECCO Tour – Mørk Masters –  på Mørk GK.