Forrige uke skrev vi om åpningshelgen på Herdla GK, der det var hele tre hole-in-ones i løpet av åpningshelgen.

Så hva med tre hole-in-ones fra en og samme spiller på under en uke?

Amerikaneren Jim Wolklin gjorde det umulige mulig i løpet av tre runder på Heritage Bay Golf & Country i Naples hjemme i Florida for en snau måned siden.

– Det er helt vilt, sier Wolkin i et intervju med Golfweek.

Den første kom 12. febuar med et åtterjern fra 130 meter. Tre dager senere slo han ballen rett i koppen fra utslaget med et syverjern fra 135 meter, og dagen etter klarte han på mirakuløst vis å senke et nierjern fra 119 meter mens han spilte med kona si Mary.

Å få en hole-in-one er de fleste hobbygolferes store drøm, og ifølge magasinet Sports Illustrated anslås sannsynligheten for at en amatørgolfer skal gjøre hole-in-one på et vanlig par 3-hull til 45 000 til én.

Wolklin har på sin side gjort hele elleve hole-in-ones i løpet av sitt golf-liv.

Selv om Golfweek ikke opplyser om Wolklins handicap, tar vi det for gitt at han er en langt over gjennomsnittlig habil golfspiller.

– Når jeg kommer på et par 3-hull nå og stiller meg opp, er det nesten så folk forventer at jeg skal slå den i hullet. Det gir litt ekstra press.

– Jeg har hatt veldig mye flaks. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Jeg har spilt med proffer, og flere av dem har aldri hatt noen, sier Wolklin til Golfweek.

Wolklin sier det er når man minst forventer det, at man får hole-in-one.

– Det kommer når man ikke tenker på det og bare forsøker å gjøre par, avslutter han overfor Golfweek..

Så da vet du hva du (ikke) skal tenke på neste gang du pegger opp på et kort par 3-hull.