Dette mener LPGA-spillerne om Tuttas Solheim Cup-beklagelse

Golf.com har hatt sin årlige anonyme spørreundersøkelse, der 150 PGA-, LPGA og Champions Tour-spillere sier sin mening om alt fra det amerikanske presidentvalget og OL til Tuttas unnskyldning etter Solheim Cup.

Publisert

På spørsmål om hva de mener om Tuttas beklagelse i Solheim Cup, svarer 53 prosent av de spurte LPGA-spillerne at de tror det var en strategisk unnskyldning av hensyn til PR. 38 prosent mener unnskyldningen var oppriktig, mens ni prosent svarer at de mener det er en kombinasjon av begge de to svaralternativene. 

En av spillerne som selv deltok i Solheim Cup, sier beklagelsen var oppriktig, men tror resten av lagvenninnene hennes mener noe annet.

Les også: Tutta snakker ut om Solheim Cup: Takker Phil Mickelson 

Blant PGA Tour-spillerne kommer det frem at et OL-gull ikke henger like høyt som en major, ei eller golfens uoffisielle «femte major», The Players Championship.

71 prosent sier de heller vil vinne PGA Championship, den minst prestisjetunge majoren, kontra OL-gull. 62 prosent svarer at de også ville vunnet The Players fremfor OL-gull.

En vanlig PGA Tour-turnering derimot, i dette tilfellet The Texas Open, er imidlertid ingen match mot OL. Her svarer 76 prosent av spillerne at de heller ville tatt imot en gullmedalje.

Under kan du lese noen av de andre mest interessante svarene spillerne ga i golf.coms undersøkelse:

«Vil Tiger Woods vinne en PGA Tour-turnering igjen?»

PGA Tour

Ja 42%

Nei 27%

Vet ikke 31%

LPGA Tour

Ja 36%

Nei 64%

Champions Tour

Ja 72%

Nei 23%

Vet ikke 5%

«Hvem kommer til å vinne flest majors fremover: Jordan Spieth eller Rory McIlroy?»

PGA Tour

Jordan 56%

Rory 44%

Champions Tour

Jordan 48%

Rory 45%

Vet ikke 7%

«​Hvem har den vakreste svingen på touren?»

PGA Tour

Adam Scott 31%

Louis Oosthuizen 20%

Meg selv 27%

Andre 22%

Les undersøkelsen i sin helhet her. 

Powered by Labrador CMS