The Spirit International Amateur Championships arrangeres på amerikansk jord hvert annet år, og denne gangen vil det norske laget bestå av Mia Sandtorv Lussand, Julie Boysen Hillestad, Bård Bjørnevik Skogen og Mats Ege.

Team Norway-coachene Geoff Dixon og Hans Åberg uttaler følgende om den norske kvartetten som reiser til USA i november:

Mia Sandtorv Lussand (17) er en spennende, ung spiller som løpet av 2021 har oppnådd en rekke imponerende resultater både i og utenfor Norge. For øyeblikket er Fana GK-spilleren nummer 180 på verdensrankingen for amatører (WAGR) og Norges høyest rankede kvinnelige amatørgolfspiller.

Julie Boysen Hillestad (21) sikret seg sin første kongepokal under NM på hjemmebanen Miklagard i starten av august. Den 21-årige college-studenten har vist stor utvikling de siste årene. Hun har gode resultater for East Carolina, presterte bra også i kvinnenes amatør-EM, og har klatret til 359. plass på WAGR.

Bård Bjørnevik Skogen (20) har lenge vært et fremstående ungt talent både i Norge og Europa. Haugaland-spilleren studerer nå på Texas Tech i USA, har flere topp-plasseringer i internasjonale turneringer og seier i European Young Masters. Bård er nummer 126 på verdensrankingen for amatører.

Mats Ege (21) har lenge jobbet litt i skyggen av sine eldre kolleger, men har tatt store skritt de siste årene. Stavanger-spilleren kom tidlig hjem fra USA i vår etter å ha byttet skole til East Tennessee State, og har dominert Norgescup med tre overbevisende seire. Med sin 117. plass er 21-åringen Norges høyest rangerte amatørspiller på herresiden.

The Spirit International Amateur Championships arrangeres på Whispering Pines Golf Club i Houston, USA, fra 4. til 6. november. Turneringen spilles som en 72-hulls best ball-konkurranse, hvor de tre beste nasjonene premieres i tillegg til de beste individuelle prestasjonene i kvinne- og herreklassen.

Turneringen ble sist arrangert i 2019. Da endte det norske laget, bestående av Renate Grimstad, Dorthea Forbrigd, Markus Braadlie og Carl Meen Fosaas, på andreplass blant 18 nasjoner. Frankrike gikk seirende ut av mesterskapet.