Big Bertha er Callaways viktigste varemerke i 2015. Alpha-serien i Big Bertha familien representerer det ypperste de klarer å lage. Deres to drivere får nå selskap av både fairwaywood og hybrid.

 

Big Bertha Alpha 815 fairwaywood har noe ganske unikt. Du kan flytte tyngdepunktet i køllehodet. Du får ikke bare en men to justerbare vekter. Ved å flytte 30 grams vekten fram får du lav spinn og ballbane. Bytter du og skrur den lettere 3 grams vekten fast framme mot slagflaten vil ballbanen bli høyere og køllen mer tilgivende. 

 

Vi tror dette kan bli et fint verktøy for custom fitting, men kanskje litt vanskelig å se effekten av for oss vanlige golfere uten launch monitor til å tolke data.

 

Big Bertha Alpha 815 fairwaywood er justerbar og kommer i 14, 16 og 18 grader. Veiledende pris er 2595,- og du finner den i butikkene fra 16.januar.

 

 

 

 

 

 

 

Big Bertha Alpha 815 hybrid er en overraskende nyhet. Målgruppen er bedre spillere som ønsker et kompakt hode og full kontroll på ballbanen. Den skal beholde de rå lengdene vi har sett med siste års hybrider fra Callaway.

 

Tyngdepunktet er lavt og langt framme, og som vi vet gir dette et mindre tilgivende hode. Hybriden er justerbar og kommer i 18, 20 og 23 grader. Veiledende pris er 2395,- med salgsstart 16.januar.