Friskmeldt Flatland gjør Viasat-comeback

Hallvard Flatland er friskmeldt etter en periode med alvorlig sykdom. Torsdag er han tilbake i kommentatorboksen igjen sammen med Per Haugsrud!

Publisert

Det melder vg.no mandag. 

Programlederen lå flere uker i respirator på intensivavdelingen på Rikshospitalet etter å ha blitt akutt kreftsyk i februar, men har sakte men sikkert vært på bedringens vei den siste tiden.

I følge VG har Flatland trent hardt i flere uker for å komme tilbake i formen han er i nå.

– Jeg føler meg i fin form. Nå ser jeg bare fremover, blant annet til gjøre comeback i kommentatorboksen på torsdag, sier 56-åringen i en kommentar til VG.

Kollega Per Haugsrud har vært en nær venn av Flatland i en årrekke. Flatland var også caddie for Haugsrud ved flere anledninger da sistnevnte konkurrerte på 90-tallet.

– En sterkere og mer sta mann finns ikke!!! Kollega og venn, stolt av deg :-), skrev Haugsrud på Twitter tidligere i dag.

Per Haugsrud er månedens «Profilen» i neste utgave av magasinet Norsk Golf som kommer ut denne uken. Der pratet Haugsrud blant annet om tiden alene i kommentatorboksen etter at Flatland ble syk.

– Det var ikke veldig moro å kommentere de første gangene etter han ble syk. Det lå i bakhodet hele tiden. Vi har hatt det mye moro i boksen sammen. Jeg savner å ha ham der, og det vet jeg mange seere gjør også, sier Haugsrud i intervjuet med Norsk Golf.

Men under åpningsrunden av FedEx Cup-finalen er han endelig tilbake.

Powered by Labrador CMS