Spanjolen har forsøkt å arrangere et privat møte med Tiger Woods uten hell. Tirsdag la han derfor igjen en håndskrevet beskjed i garderoben til Woods, i håp om at de nå kan legge siste tids kontroverser bak seg.

 

– Jeg la igjen en håndskrevet lapp. Forhåpentligvis tar han en titt på den. Det er en viktig uke, og jeg har full forståelse for at det er vanskelig å møtes. Forhåpentligvis får vi det til. Hvis ikke, har han lest lappen jeg skrev så tolker jeg det som at han er fornøyd med det, sa Garcia under tirsdagens pressekonferanse.

 

Krangelen mellom de to begynte under The Players Championship for noen uker siden, da Garcia beskyldte Woods for å forstyrre i baksvingen. Siden da har krangelen eskalert, godt hjulpet av den amerikanske golfpressen. Det hele toppet seg under en gallamiddag i forbindelse med BMW Championship i England, da Garcia kom med en rasistisk kommentar som han angret umiddelbart. Siden da har han lagt seg langflat hver gang han har pratet med pressen.

 

Garcia og Woods møttes for første gang ansikt til ansikt etter hendelsen mandag, da de utvekslet et kjapt håndtrykk på rangen.

 

– Vi diskuterte ingenting. Han kom bort til meg og hilste og det var det, fortalte Woods da han møtte pressen tirsdag morgen. På spørsmål om Garcia ba om unnskyldning på rangen svarer han:

 

– Nei, vi har allerede lagt det bak oss. Vi har gått gjennom alt det. Det er klart for U.S. Open. Vi slår ut om tre dager.

 

Med mindre de to ligger nærme hverandre etter halvspilt turnering, er det lite som tyder på at de to kommer til å se mye til hverandre ute på banen. De befinner seg på hver sin side av trekningen: Woods slår ut torsdag ettermiddag og fredag morgen. Garcia slår ut torsdag morgen og fredag ettermiddag. Tilfeldig? Neppe.

 

Garcia er spent på hvordan det høylytte amerikanske østkyst-publikummet mottar ham.

 

– Jeg er litt nervøs. Men som Tiger sa, han ønsker å gå videre og ser på saken som avsluttet. Det betyr så klart veldig mye for meg, avslutter Garcia.

 

 

Les også: Sergio vs. Tiger ruller videre

 

Les også: Sergio vs. Tiger – siste akt?