Søndag

 

Det ble ingen god start for Marita. +4 etter 7 hull kan sette negative tanker i hodet på selv den beste, men hun tok seg sammen og stablet til slutt på bena en grei runde under vanskelige forhold.

 

3 x birdie og kun en bogey på resten av runden betyr +2 totalt. For øyeblikket holder det til 29.plass. Det er faktisk bare fire slag opp til lederen på -2. Kun 11 spillere har til nå gått under par på førsterunden. Dette er tydeligvis en turnering der alt kan skje.

 

 


 

Lørdag

 

Etter en utsettelse på to timer slo spillerne ut på fortsettelsen av førsterunden av Volvik Championship. Bare noen svært få fikk fullført runden, andre har ikke startet på den. Marita Engzelius spilte ett hull og gjorde tydeligvis ingen feil da det endte med par.

 

Det spørs om det faktisk er mulig å gjennomføre turneringen som allerede har blitt kuttet til 36 hull.Videre uttalelser fra Symetra Tour kommer.

 

 


 

Fredag

 

Kraftig vind og sidelengs regn satt en stopper for dagens runde. Kun ti grupper kom seg ut på banen før det hele ble avblåst. Spillet gjenopptas lørdag 1.mars.

 

Grunnet vannmengdene og videre varsel om mer regn er turneringen redusert til 36 hull. Banen på Industry Hills Golf Club i California er helt på grensen til det den takler.