Og på listen over neste generasjons idrettsstjerner er det ikke bare én, men to nordmenn: i tillegg til Hovland har Daily Mail trukket frem Borussia Dortmunds nye juvel Erling Braut Haaland i sin topp-10-liste. Saken ble først omtalt av Aftenposten.

Dette skriver Daily Mail om Hovland:

«Over dammen har det blitt produsert en rekke langtslående amerikanske «beefcakes» som har fått de «Baba Booey»-ropende tilskuerne til å juble, blant andre Cameron Champ, Collin Morikawa og Matt Wolff for å nevne tre. Men det er en europeer utviklet av det amerikanske collegesystemet som, sammen med Spanias nåværende verdenstreer Jon Rahm, som ligger best an til å dominere golfen når Tiger Woods og etter hvert også Rory McIlroy blekner med alderen.

Viktor Hovland har en sving du ikke glemmer med det første. Hans standardsving er ren poesi i bevegelse, men han er også kjent for å ta en pause på toppen før han starter nedsvinger og slipper løs sin massive kraft.

Den 22 år gamle nordmannen var den beste amatøren i fjorårets Masters og satte deretter ny laveste 72-hullsscore i U.S. Open, der han slo den gamle rekorden, holdt av ingen ringere enn Jack Nicklaus siden 1960. Han var likevel ikke tilfreds med det, og rett etter at han ble proff smadret han PGA Tour-rekorden for påfølgende runder på 60-tallet med 19 runder på rad under 70 slag.

Ett ord: wow»

De andre utøverne på Daily Mails liste er Prithi Shaw (cricket), Louis Rees-Zammit (rugby), Daniel Dubois (boksing), Charles Leclerc (formel 1), Coco Gauff (tennis), Noah Lyles (friidrett, sprint), Zabit Madomedsharipob (MMA) og Zion Williamson (basketball).