– Det blir moro å være kaptein for det norske golf-”landslaget” sier Jimmer’n til Norsk Golf. Jim ”Jimmer’n” Marthinsen har ikke mindre enn 114 offisielle landskamper for Norge, men da på is. Ishockeyspillerens moderklubb var Lambertseter, senere spilte han for toppklubbene Vålerenga, TIK og Storhamar. Han har også vært trener for Hasle/Løren.

 

I 2010 var han med i NRK-serien Mesternes Mester, og holdt I 2007 var han deltager i TV 2s underholdningsprogram Isdans, der han demonstrerte sine skøyteferdigheter som isdanser sammen med Kaja Hanevold.

 

Men nå skal det handle om å svinge køller i det grønne. Og på motstanderens lag er det ingen ringere enn den svenske ishockyproffen, Jörgen Jönsson som er kaptein. Jönsson har to olympiske gullmedaljer, den ene fra Lillehammer og i Torino i 2006. Med 237 kamper for det svenske hockyelandslaget er det ingen tvil om at Jönsson er en køllesvinger av solid kaliber.

 

Slaget ved Sommero går av stabelen i Karlstad 24. Mai. Det er fortsatt noen plasser igjen hvis du vil være med i denne uhøytidelige landskampen mot Sverige.

 

 

Vi bor på lekre Clarion Hotel Plaza i Karlstad. Her blir det bankett lørdag kveld med tre retters supé, underholdning og premieutdeling. Turneringen er åpen for alle, og vi håper du vil være med på en fin helg i Karlstad hvor målet selvfølgelig er å slå svenskene. Det er fortsatt noen plasser igjen på laget. Velkommen med!

Påmelding med navn, klubb og hcp til info@norskgolf.no snarest!

 

Les også: Vil du være med på landskamp?