Regjerende mester Rhys Davies fra Wales og engelskmannen David Horsey deler ledelsen i Marokko etter tre runder med ti under par. Davies hadde en ustabil start på runden med tre bogeys på sine første seks hull, men tok seg kraftig sammen. Totalt noterte han seg for imponerende åtte birdies, og kunne til slutt signere scorekortet for en runde på fire under par.

– Jeg slår ballen veldig bra for tiden, og ser frem til en tøff kamp i morgen, sa Davies etter runden.

Horsey, som vant sin første turnering på touren i BMW International Open i fjor, toppet Davies´ runde med ett slag med en score på 67, fem under par. Rundens høydepunkt kom da han på det sjette hullet slo senket et åtterjern fra 115 meter for eagle. Og i likhet med Davies gleder Horsey seg til en spennende duell.

– Det kommer til å bli fantastisk imorgen. Rhys er en meget god spiller og regjerende mester, så han kommer til å bli vanskelig å slå. Om jeg klarer å konsentrere meg om mitt eget spill skal jeg nok gi ham en god kamp.

Begge kjemper om sin andre Europatour-tittel, og Davies er heltent på å få flere seire på CVen.

– Det kommer til å bety mye for meg om jeg skulle ta min andre seier imorgen. Hver gang jeg går ut på banen sikter jeg på å vinne, så når jeg endelig har muligheten er det viktig at jeg tar vare på sjansen. Morgendagen kan ikke komme raskt nok.

Slaget bak Davies og Horsey følger sør-afrikaneren Jaco Van Zyl, med landsmannen George Coetzee og Miko Hirvonen ytterlige ett slag bak. Zyl noterte seg for dagens laveste score i Marokko med en runde på 65 slag, syv under par. 12 spillere har en margin på fire slag eller færre opp til lederne, så alt er fortsatt helt åpent.

 

Kilde: europeantour.com

Leaderboard.