Imorgen, fredag kl 17.30 er det offisiell åpning av Golfexpo, men det vil ære mulig å besøke messen på Lillestrøm allerede fra kl 12.00. Hele helgen blir det anledning til å besøke tre messer på en billett: Skiexpo, Boardexpo og nykommeren Golfexpo. Her blir det mulighet for å pørve putting,longest drive og for barna blir det knøttegolf.

Norgesmesteren åpner GolfExpo: 

Førskommende fredag går startskuddet for det første året med golfmessen GolfExpo på Norges Varemesse i Lillestrøm. Elias Bertheussen er med på å klippe snoren til arrangementet.

Messen skjer i forbindelse med kick off for vintersesongen med Skiexpo og Boardexpo, Norges største vintersportmesse med ca. 15 000 besøkende. Målet for GolfExpos første år blir 2500 besøkende. Det blir en billett som vil gi tilgang til alle tre messene.

Fordelt på 1000 kvadratmeter blir det GolfExpo med en golfmesste, tur- og reiseoperatører med mange spennende destinasjoner, messebutikker, ekspertisehjelp med tips og instruksjon, knøttegolf, outlets, simulator, driving range, klubber, konkurranser med flotte premier, en forsmak på 2013-nyhetene, proffspillere og aktivitetet for både små og store. Det blir også kvalifisering til NM i longdrive på Mørk Golfklubb i 2013. Med andre ord nok å se frem til!

GolfExpo åpnes kl. 17.30 fredag 2. november, med gründer og partner i arrangørfirmaet NorgesExpo AS, redaktør i Norsk Golf, Kristin Moe Krohn, og årets Norgesmester Elias Bertheussen. Bertheussen skal så bli med på knøttegolf.

Norsk Golf kommer tilbake med utstilleroversikt. 

GolfExpo på Facebook