Etter gnistrende spill på første runde av kvinnenes Scottish Open, fikk Karoline Lund en fantastisk start på den andre runden. På hull nummer to dro 19-åringen til med en birdie og var på det tidspunktet fem under par totalt. Desverre klarte ikke Lund å følge opp, og på de neste 8 hullene pådro det norske stortalentet seg tre bogeys. 

Men Lund viste sterkt mental styrke og avsluttet sterkt, med to birdies på de siste åtte, og endte dagen kun ett slag over par. Med det ligger hun på delt 18. plass etter dag to og tre slag under par totalt. 

En annen som fortsetter sitt gode spill fra dag en er Marianne Skarpnord. 32-åringen gikk fredag, som på torsdag, ett slag under og ligger med det slaget bak Lund på to slag under totalt. 

Også Norges siste håp i Skottland, Caroline Martens, har hatt en god dag. Etter å ha gått ni slag over på førsterunden har Martens virkelig skjerpet seg, og er med to hull igjen av fredagens runde ett slag under for dagen. Desverre betyr det at hun er åtte slag over totalt og vil ikke klare cutten. 

Selv med den positive starten til Lund og Skarpnord begynner det nå å bli langt helt opp til teten i turneringen. Der er det amerikanske Tiffany Joh som ligger alene, 13 slag under par totalt. 

Turneringen fortsetter lørdag.