Cecilie Lundgreen startet søndagen i delt ledelse med svenske Viva Schalsberg, men måtte til slutt ta til takke med delt fjerdeplass med Isabella Ramsay fra Sverige. Borregaards Lundgreen avsluttet med en runde på en over par (73) som inneholdt tre bogeys og to birdies. Hun endte med det even totalt og tre slag bak vinneren Schlasberg som hun gikk i lederball med. Schlasberg var forøvrig kun en av tre spillere i feltet på 45 kvinner som endte under par. 

Cecilie Lønberg og Julie Dønnestad delte til slutt 29. plassen på 14 over par, etter at de avsluttet med runder på henholdsvis 72 og 73 slag. 

Neste Nordea Tour-turnering er Felix Finnish Ladies Open i Finland fra 10. til 12. juni. 

 

Runde 2

Etter å ha åpnet turneringen med en runde på tre under par fredag ledet Lundgreen med tre slag før lørdagens andrerunde av Ljungbyhed Park PGA Ladies Open i Sverige. Lørdag måtte hun to over par, men hun er likevel i delt ledelse før søndagens sisterunde.

Lundgreens andrerunde bestod av en dobbelbogey, to bogeys og to birdies, og scoren på 73 slag tok henne til en under par for turneringen. Dermed har hun nå fått selskap på toppen av leaderboardet av svenske Viva Schlasberg. Det er jevnt i toppen, og tre spillere deler tredjeplassen kun ett slag bak.

Nest best av de norske er Julie Dønnestad på 34. plass. Etter to runder på seks over par ligger hun 12 over totalt. Ytterlige ett slag bak er Cecilie Lønberg på 39. plass, som akkurat holdt seg innenfor cutgrensen. Dermed er alle de norske jentene kvalifisert for søndagens avslutningsrunde.

 

Runde 1

Med en åpningsrunde på tre under par (68) var nordmannen den eneste i feltet som gikk under par fredag. Dermed leder hun turneringen i Skåne med tre slag på de seks spillerne som deler andreplassen på par. Da dagen var omme stod det fire birdies, en bogey og tretten par på Lundgreen sitt scorekort.

Det er tydelig at hun nå er i ferd med å finne formen. For to uker siden endte hun på tredjeplass i Höganäs Masters, i det som var hennes første topp ti-plassering på Nordea Touren denne sesongen.

Nest best av de norske jentene er Cecilie Lønberg på 17. plass, fire slag over par. Den deler hun med seks svensker og en amerikaner. Vi må ned til 31. plass for å finne Julie Dønnestad som feltets tredje og siste nordmann. Hun ligger seks over par. 

Turneringen spilles over 54 hull, og fullføres søndag.