Lundgreen og Martens på 16. plass

Cecilie Lundgreen og Caroline Martens havnet langt bak i European Nations Cup i Spania. Sverige vant til slutt med tre slag.

Det ble til slutt 16. plass for den norske duoen, som i søndagens fjerderunde avsluttet med en runde på to under par (70). Til tross for at runden var en forbedring fra de to foregående rundene på 73 slag falt de likevel en plassering på resultatlisten. Tre under par endte de for turneringen, med kun to nasjoner bak seg på resultatlisten. Østerrike og Russland delte 17. plassen.

Sverige, representert av Sophie Gustafson og Anna Nordquist hadde full kontroll hele veien og vant til slutt med tre slags margin til Tyskland og England. Deres totalscore ble til slutt på solide 21 under par. Tittelforsvarer Spania startet dagen på en andreplass, men falt tilbake til en delt 7. plass med USA etter en runde på to over par.

Resultater

Runde 3

Med sin andre runde på en over par på rad (73) falt Caroline Martens og Cecilie Lundgreen ytterligere på resultatlisten lørdag. De ligger nå på en delt 15. plass sammen med Sveits, to plasser bak der de startet dagen og en under par for turneringen.

Kun to nasjoner ligger bak dem på resultatlisten, Russland på par og Østerrike på én over. De norske jentene gjorde fire birdies, men en bogey på front nine og fire strake bogeys på de siste ni gjør det vanskelig om man har ambisjoner om å score lavt.

Med en runde på fire under par dro Sverige i fra i toppen. Sophie Gustafson og Anna Nordquist ligger før morgendagens avslutningsrunde på solide 17 under par, tre slag foran regjerende mester Spania og fire foran Wales på tredjeplass.

Runde 1 og 2

Denne uken spilles European Nations Cup 2011 på La Sella Golf i Alicante, Spania. Cecilie Lundgreen (Borregaard GK) og Caroline Martens (Tyrifjorden GK) er Norges representanter i turneringen der 18 nasjoner konkurrerer mot hverandre. Martens steppet inn for Marianne Skarpnord som fortsatt er ute med en ribbensskade.

Etter en fin fourballrunde* torsdag startet den norske duoen dagen på en delt åttendeplass, tre under par for turneringen og fire bak Australia i teten. Fredag klarte de ikke å følge opp gårsdagens spill, og falt fem plasser med en runde på én over par, 73 slag. De deler 13. plassen med Danmark, med kun fire nasjoner bak seg på resultatlisten. Fredagens scorekort bestod av to birdies, tre bogeys og resten par, som tok dem til to under par for turneringen.

Sverige, representert av Sophie Gustafson og Anna Nordquist, leder turneringen. De ligger 13 under par totalt, ett slag foran regjerende mester Spania på andreplass og tre foran Wales på tredje.