Det blir utvilsomt en del timer med TV for ivrige golfere denne uken. For å kunne fylle opp hverdagen med meningsfylt innhold også når det ikke er sending har vi heldigvis Masters 2013 appen.

 

Masters Now gir deg som tittelen sier info om siste nytt. 

 

Leaderboard er resultatlisten. Hvis de gjør som i tidligere versjoner har de en egen vri på den. De fører den trolig på samme måte som den manuelle på banen. Der setter de opp plater med nummer for hvert hull spilleren har fullført. En vanlig leaderboard er også tilgjengelig. 

 

The Course er den beste funksjonen. Du får opp et banekart der alle hullene på Augusta vises med lengde, hullets historie, flyover, vanlige bilder og 360° bilder fra strategiske punkt. 

 

 

 

 

Pairings viser hvem som spiller med hvem. Du får også opp et tradisjonelt scorekort for spillerne.

 

News er nettopp det. Nyheter. Gode saker og bra videoklipp. Alltid raskt oppdatert.

 

Under innstillinger kan du velge dine favorittspillere. Du får varsel når de skal slå ut og fullfører et hull, 9 hull og hele runden. Det sendes også varsel når spillerne skal sendes live. Vi regner med at dette er Masters egen nettsending. 

 

Appen er ganske pen. Fine bilder fra Augusta brukes hele tiden og det faller jo vi golfere for. Baneoversikten er gull verd for ivrige fans. Den er altså gratis så det er ikke et spørsmål om du skal laste den ned eller ikke. Neste uke har golfere denne på iPad, iPhone eller Android mobilen sin.