Det innrømmer han i et telefonintervju med Sports Illstrated mandag. Verdenseneren har vært gjenstand for kritikk de siste dagene, etter at han trakk seg fra Honda Classic fredag. Nå angrer han på avgjørelsen.

 

Les også: Hva skjer med Rory McIlroy? 

 

Nord-iren spilte elending golf, og var på vei til å misse sin andre cut for året med god margin, da han valgte å gå av etter bare åtte hull. Før han forlot banen fortalte han reportere at han befant seg «et dårlig sted mentalt». Kort tid etter ble det sendt ut en pressemelding hvor han skyldte på en vond visdomstann, samtidig som han unnskyldte seg for å trekke seg. Nå sier han at han burde fortsatt å spille.

 

– Det var en reaktiv avgjørelse, forklarer han til Sports Illustrated om fredagen, der han bestemte seg for at nok var nok da han slo innspillet på det 18. hullet i vannet. – Det jeg burde ha gjort var å droppe, chippe meg inn, forsøke å gjøre en femmer og spille mitt beste på back nine, selv om det skulle bety at jeg gikk 85.

 

– Det jeg gjorde var ikke bra for turneringen, og ikke bra for barna og fansen som var der ute for å følge meg. Det var ikke den riktige tingen å gjøre.

 

Les også: Nicklaus: – Talentet avgjør, ikke køllene