Ny turneringsfri uke på Kofstad

Også denne ukens Europatour-turnering i Asia blir uten Espen Kofstad på startstreken. Nå bygger han selvtillit til neste ukes turnering med trening i Spania.

Publisert

Etter å ha måttet reise slukøret hjem fra India forrige uke, dro Espen Kofstad tirsdag til Spania for å trene. Kofstad har stått på reservelisten til ukens Europatour-turnering Maybank Malaysian Open, men onsdag bekreftet Losby-golferen på sin hjemmeside at han ikke spiller denne uken heller.

Turneringen er et samarbeid mellom Europa-og Asia-touren, hvilket gjør at det er et begrenset antall plasser til Europatour-spillerne.

Les også: Maks uflaks for Kofstad i India

– Siden jeg ikke kom med i India eller Malaysia reiste jeg med Mark (Davies, treneren journ. anm.) til Bonmont. Jeg elsker banen her, og er motivert til å bygge selvtillit de neste dagene før Marokko! Det blåste 30 kilometer i timen i dag, så vanskelig å få mye gjort, men jeg holder meg positiv og jobber hardt, skriver Kofstad på bloggen sin

Neste turnering blir dermed Trophée Hassan II i Agadir 28. til 31. mars. Kofstad åpnet sin Europatour-sesong solid på tampen av fjoråret, men har slitt innledningsvis i 2013. Etter fire missede cuter på fem forsøk i 2013, er han fortsatt på jakt etter formen. Han ligger for øyeblikket på 153. plass i Race to Dubai med 20 000 innspilte euro.

TRENER: Espen Kofstad holder seg positiv tross ny uke turneringsfri, og bygger selvtillit i Spania.(Foto: espenkofstad.com)

Powered by Labrador CMS