Overlegne seiere til Wold og Gjesteby

Marthe Wold og Andreas Gjesteby imponerte i Titleist Tour på Skjeberg denne helgen.

Årets siste Titleist Tour-turnering før finalen på Kragerø er ferdigspilt, og til slutt var det en Drammen og en Stavanger-junior som stod på toppen av pallen. Spillerne spilte tre runder, to på lørdag og en på søndag.

Forrige måneds norgesmester Andreas Gjesteby stakk av med seieren i gutteklassen, etter runder på 69, 71 og 71 slag. Dermed endte han fem under par totalt, og ble med det også den eneste spilleren som endte under par for turneringen. Fem slag bak drammenseren plasserte Losby GKs Fredrik  Hansen Jullum seg. Ytterlige ett slag bak endte Jæren GKs Andreas Tendenes. Lederen av Titleist Tours Order of Merit før turneringen, Vetle Marøy endte på delt fjerdeplass, to over par.

Gjesteby åpnet dagen med bogey, før han umiddelbart svarte med birdie på det neste hullet. Derfra skulle det bli seks par og en bogey til på de første ni, etterfulgt av tre birdies og en bogey på back nine.

I jenteklassen var det Stavangerjenta Marthe Wold som til slutt stakk av med seieren. I likhet med Gjesteby vant også hun med fem slag, foran Olivia Hüllert og Maria Tønnessen på andreplass. Wold noterte seg for runder på 74, 71 og 73 slag, og endte med det to over par. Tre bogeys, to birdies og resten par ble det på Wold sin runde.