En 72-runde holdt bare til å holde plassen, så Tutta endte på en 16.-plass, ett slag over par. Tre bogeyer og tre birdier gjorde at hun noterte par på sisterunden. 

Tutta slet med sykdom under hele turneringen, og kommer trolig sterkt tilbake. 

Den australske veteranen Karrie Webb vant HSBC Women’s Champions, 13 slag under par, med en god 69-runde avslutningsvis. 

Hun vant foran japanske Che Arimura, som endte 12 under par. 

 

ETTER TRE RUNDER:

Tutta er i bedre form, og spilte seg 17 plasser opp på tredjerunden i Singapore. 

Suzann Pettersen måtte droppe pro-amen i HSBC Women’s Championship på grunn av sykdom. De to første rundene var hun preget av det, men på tredjerunden virket det som hun var på bedringens vei. 

En runde to under par sendte henne 17 plasser oppover på resultatlista. Runden besto blant annet av en eagle på et par-fem-hull. Totalt ligger Tutta nå ett slag over par.

Seieren er nok utenfor rekkevidde, ettersom  Chie Arimura leder 11 under par. En topp ti-plassering er imidlertid realistisk med en god sisterunde. Tre spillere deler tredjeplassen tre slag under par, mens  åttendeplassen er to under. 

Etter to runder: 

Suzann Pettersen får det ikke helt til å stemme i HSBC Women’s Champions.

Det norske golfesset ligger omtrent midt i feltet etter to runder på henholdsvis 73 og 74 slag. Hun er et hav av slag bak ledende Chie Arimura fra Japan.

Og torsdagens runde kunne lett ha endt mye verre for Tutta, i og med at hun noterte seg for birdies på tre av de fem siste hullene. Ting kan altså tyde på at Pettersen omsider fikk ting til å sitte, og det kan love godt inn mot helgens spill.

Trøsten er også at det ikke er veldig langt opp til topp ti. Meena Lee, som innehar nettopp tiendeplassen etter to runder, er bare fire slag foran Suzann.

Ellers er det kjente navn i toppen, så som Yani Tseng, Karrie Webb, Na Yeon Choi, Cristie Kerr og Karen Stupples.