Nordmennene fortstetter å sette avtrykk etter seg i den amerikanske collegegolfen. Samme dag som Joakim Mikkelsen tok andreplassen i Lone Star Invite var to av våre spillere med på å vinne henholdsvis Georgetown Intercollegiate og Bill Cullum Invitational.

Individuell andreplass

Thomas Guste-Pedersen fortsetter sin fabelaktige sesong for University of West Florida, og var med andreplass lagets beste utøver da de vant i playoff mot Michigan State University. Kragerø-golferen endte to over par for turneringen, etter å ha spilt runder på 68, 73 og 74 slag. Dette var hans tredje pallplassering for høsten.

Årets norgesmester for juniorer, Mathias Lynne Schjølberg var på sin side sterkt delaktig i at Arizona State University vant Bill Cullum Invitational på Wood Ranch Golf Club i California. Tirsdagens seier var ASUs første på to år.

Les også: Ny pallplassering på Guste-Pedersen

To nordmenn topp-ti

Schjølberg leverte runder på 75, 67 og 73 slag, og endte dermed med en samlet score på en under par. Det holdt til en delt tiendeplass i den inviduelle konkurransen, syv slag bak lagkamerat Spencer Fletcher som stakk av med sin første collegeseier. Dette er forøvrig Schjølbergs første år på college, og tidligere denne sesongen står han med en 33. plass i Olympia Fields Invitational og en 18. plass i Tucker Invitational. 

I går fikk selskap av en annen nordmann på tiendeplassen – University of Denvers Ole Ramsnes. Siddisen noterte seg for scorer på 71, 71 og 73 slag, og laget hadde til slutt 13 slag opp til Arizonas vinnerlag. 

Tredje sist av lagene endte CSU-Northridge på 11. plass, der Steven Molumby kom på 55. plass individuelle konkurransen med +13 totalt.

 

Resultater Georgetown Intercollegiate

Resultater Bill Cullum Invitational