Det melder Sarpsborg Arbeiderblad tirsdag. 

– Jeg vet nesten ikke om jeg skal le eller gråte. Nå får det snart være nok, for det virker som om problemene bare forfølger meg. Jeg skulle vært i full aktivitet for spill for Norge og så Ladies European Tour, sier hun til SA.

Skadeproblemene begynte i høst da hun begynte å kjenne smerter i brystet. Problemene førte til at hun måtte avbryte en turnering i vinter, og har siden jobbet hardt for å komme til roten av problemet.

– Det var så vondt at det bare ikke nyttet å spille videre. Nå var det ikke annet å gjøre enn å forsøke å finne ut av det, sier hun.

I utgangspunktet fikk Skarpnord beskjed fra Toppidrettssenteret om at hun hadde en avrevet muskel bak det femte ribbeinet. Nå har det derimot vist seg at ribbeinet er brukket. Nå er det hvile som gjelder for sarpingen.

– Årsaken til at jeg ikke har blitt bra er at jeg hele tiden etter at det skjedde enten har trent eller spilt turneringer. Jeg skulle vært i ro hele tiden, slik at det hadde blitt bra. Hele tiden har jeg brukket det opp igjen, forklarer hun.

Skaden vil garantert holde henne ute av spill ut måneden. Hun håper på å være i aksjon igjen en gang i mai. Dermed går hun glipp av lagturneringen European Nations Cup, der hun skulle representere Norge sammen med Cecilie Lundgreen. 

– Jeg håper jeg skal få spilt på Ladies European Tour fra 5. mai, men det avhenger av hvor fort ribbeinet blir bra. Jeg kommer også etter de andre treningsmessig, i og med at jeg ikke skal røre en golfkølle, avslutter hun overfor avisen.