Dermed er skotske Laird i føringen, to slag foran Spencer Levin. Det til tross for at han måtte opp i en 70-runde tredje dag. 65-runden andre dag redder imidlertid en god score, og når ingen av konkurrentene benyttet muligheten kunne Laird ta kvelden på toppen. Runden hans besto av fem birdier og tre bogeyer. 

Det er tredje gang i Lairds PGA-karriere at han leder før sisterunden. To ganger har det endt med at noen andre har feiret seieren, en gang har han vunnet selv. 

– Jeg vet at jeg må konsentrere meg hardt i morgen, men forhåpentligvis ender jeg på toppen av lista, sier Laird til pgatour.com.

Både Sergio Garcia eller Tiger Woods, som begge så ut til å være på rett vei etter to runder, falt kraftig på resultatlisten med runder på henholdsvis 73 og 74 slag.  

 

Etter to runder:

Skotske Martin Laird skaffet seg ledelsen på sistehullet av andrerunden i Arnold Palmer Invitational. 

En birdie på siste hullet gjorde at Laird kunne overnatte på toppen av resultatlisten alene. Spencer Levin og K.J. Choi ligger på delt andreplass, ett slag bak skotten. 

Lairds 65-runde var glitrende, og med 70-runden første dag er han totalt ni slag under par. 

– Jeg driver bra, og putter bra og det er en ganske god kombinasjon på en bane som er så lang som Bay Hill, sa Laird til pgatour.com etter runden sin.

Tiger Woods klatret 21 plasser på listen med sin 68-runde. Det samme gjorde Sergio Garcia, som ser ut til å ha fått sving på sakene. De ligger begge på delt tiendeplass sammen med flere andre spillere, tre slag under par.