Først ut av startblokkene var Tonje Daffinrud og Marianne Skarpnord under flomlysene i Dubai. I spektakulære omgivelser gikk Omega Dubai Moonlight Classic av stabelen, med flere av verdens beste spillere på startstreken. For de norske jentenes del ble det en turnering på det jevne. Marianne Skarpnord ble best av de to, med en totalscore på +4 endte sarpingen på en 30. plass. Fem slag bak fulgte Daffinrud på +9, mens Minjee Lee fra Australia gikk helt til topp på -10, etter å ha slått Celine Boutier i omspill. 

Leaderboard

 

Krogh eneste norske i Andalucia

I Challenge Tour-turneringen var Kristian Krogh Johannessen eneste nordmann med i feltet. Årets norgesmester lå oppe på en niendeplass i sammendraget før helgens turnering. Den endte på det jevne for Krogh, som gikk de fire rundene på par, noe som ga ham en delt 31. plass. Han faller dermed en plass på Challenge Tour-rankingen, uten at det har noen betydning for sesongavslutningen – der er Krogh Johannessen allerede klar for finalen.

Leaderboard

Ny sterk Hovland-turnering

Både Kristoffer Ventura og Viktor Hovland var med å prege de to første rundene av PGA Tour-turneringen Houston Open, den siste turneringen før Masters. Og det var Ventura som var et hestehode foran de første dagene, begge de to collegekompisene klarte cuten og var klare for helgen. 

Så stokket det seg for Ventura på tredjerunden, som falt ut av tetkampen etter en 76-runde på lørdagen. Han endte til slutt på en delt 64. plass, og får med seg omlag 150.000 norske kroner for innsatsen.

Hovland avsluttet derimot bedre, og klarte nok en gang å manøvrere seg inn blant de topp 20. Ekeberg-gutten gikk samtlige runder på par eller bedre, avsluttet med en 68-runde og sikret seg en sterk 15. plass.

Leaderboard

Det gir en drøy million norske kroner inn på kontoen uken før noen få utvalgte skal måle krefter på Augusta.

Den turneringen må Ventura og Hovland se på tv.