Spillutvikleren bryter med Tiger

Vårens utgave av Tiger Woods sin populære TV-spillserie med EA Sports ble den siste. Nå bryter EA Sports og Tiger Woods samarbeidet.

Publisert

Det bekrefter EA Sports på sine nettsider

– EA Sports og Tiger Woods har blitt enige om å avslutte vårt samarbeid, som inkluderer Tigers PGA Tour-spill. Vi har alltid vært store tilhengere av Tiger, og ønsker ham fortsatt suksess i fremtiden, skriver spillutvikleren.

Dermed ble Tiger Woods PGA Tour 14, som ble sluppet i vår den 16. og siste i spillserien.

Les også: Ikke noe Tiger-spill neste år?

Spillnettstedet Kotaku.com meldte i juni at det mest sannsynlig ikke ble noe Tiger Woods-spill i 2015, som et ledd i utviklerens kostnadskutt før overgangen til neste generasjons spillkonsoller Playstation 4 og Xbox One som slippes om kort tid.

Nettsiden fikk rett i at det ikke blir noe Tiger-spill, men et nytt golfspill ser likevel ut til å være på trappene.

– På veien videre, vil vi fortsette å jobbe med PGA Tour eksklusivt for å skape banebrytende golftitler, og vårt samarbeid står fortsatt sterkt. EA Sports er forpliktet til å skape en ny golfopplevelse som utnytter de beste teknologiene hos EA, for å levere et fantastisk og oppslukende spill for mobil og neste generasjons konsoller, skriver EA Sports.

I pressemeldingen har de også lagt ved et bilde som viser forskjellen i grafikken på nåværende og neste generasjons konsoller. Se bildet under.

Powered by Labrador CMS