Tirsdag 23. februar ble en hel golfverden rystet av nyheten om at Tiger Woods hadde vært i en alvorlig bilulykke i Los Angeles. Mange fryktet det verste da de så bildene av bilvraket liggende på siden nede i en skråning, men heldigvis slapp han unna med livet i behold.

Woods pådro seg imidlertid betydelige skader i nedre del av høyrebeinet, og i dagene etter ulykken ble det gjennomgått ytterligere oppfølgingsoperasjoner på skadene.

Tiger er vekk fra PGA Tour-sirkuset på ubestemt tid, og det er foreløpig uvisst når – eller om – han kommer tilbake igjen. Natt til onsdag kom det imidlertid endelig en oppdatering som tyder på at det går rett vei for 45 år gamle Woods.

– Jeg er glad for å lunne melde at jeg er tilbake hjemme og fortsetter rehabiliteringen. Jeg er så takknemlig for all støtten og oppmuntringen jeg har fått de siste ukene, skriver Tiger på Twitter.

– Takk til alle de fantastiske kirurgene, doktorene, sykepleierne og ansatte på Harbour-UCLA Medical Center og Cedars-Sinai Medical Center. Dere har alle tatt så godt vare på meg, og jeg kan ikke takke dere nok. Nå skal jeg trene meg opp hjemme og jobbe for å bli sterkere hver eneste dag, skriver Tiger videre.

Les også: Rory om Tiger: – Golf er langt utenfor regnestykket akkurat nå