Denne uken har ryktemølla rundt Tiger Woods gått for fullt, etter at golfjournalisten Robert Lusetich og Twitter-profilen «Secret Tour Pro» meldte at Tiger sine ryggproblemer er forverret, og at han bare klarer å stå oppreist i korte perioder av gangen. Tigers agent, Mark Steinberg, var raskt på banen med å kaste kaldt vann på ryktene. 

Videoen har vel allerede blitt delt på sosiale medier 20-30 000 ganger. Det ble god stemning på kontoret da Tiger la ut videoen i ettermiddag, for å si det sånn!

Swing Catalyst til Norsk Golf

Nå har hovedpersonen selv avfeid all tvil: Han spiller golf igjen. Onsdag la han ut en video av svingen sin på Twitter, der han trener på simulatoren med det norskutviklede sensorplatesystemet Swing Catalyst.

Og Tiger har tydeligvis forberedt seg på konspirasjonsteorier fra folk som vil hevde at videoen er gammel. Ser du øverst til venstre på simulatorskjermen, vil du se at han har byttet navn til datoen «24 februar 2016».

(Artikkelen fortsetter under bildet)

(Klikk her for å se Tigers video!)

 

– Vi synes selvfølgelig dette er veldig stort, og er stolte av det vi har fått til fra kontoret på Lade i Trondheim!, sier markedssjef i Swing Catalyst, Tom Christian Lindvåg, til Norsk Golf, og fortsetter:

– Selv om stadig flere av verdens beste trenere og spillere velger Swing Catalyst er det fortsatt ingen tvil om at Tiger er det største navnet i golf. Videoen har vel allerede blitt delt på sosiale medier 20-30 000 ganger. Det ble god stemning på kontoret da Tiger la ut videoen i ettermiddag, for å si det sånn!

Swing Catalyst satser stort i USA. Da Norsk Golf møtte dem under PGA-messen i Orlando forrige måned, kunne de røpe at verdensener Jordan Spieth sin trener, Cameron McCormick, nettopp hadde bestilt fire Swing Catalyst-systemer.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Swing Catalyst nevnte også at de hadde en spiller – en de foreløpig ikke kunne røpe navnet på – som nettopp hadde fått installert teknologien hjemme hos seg. Nå viser det seg altså at det var selveste Tiger Woods det var snakk om.

Fra før er Suzann Pettersen, Ian Poulter, Justin Rose og Sean Foley blant de trofaste brukerne.

(Artikkelen fortsetter under videoen)

 

Tiger Woods har de siste to årene falt helt ned til 445. plass på verdensrankingen. Hans forrige seier kom i WGC-Bridgestone Invitational i 2013.

Med en halvannen måned igjen til The Masters på Augusta National, er det nærliggende å tro (eventuelt håpe) at det er der han har penslet seg inn mot et comeback.