Florida-mannen Brian Borruso var tilskuer under PGA Tour-turneringen Valspar Championship i 2018.

Nå, to år senere, har han gått til sivilt søksmål mot Woods og LaCava for det som skal ha skjedd da Woods nærmet seg det 14. utslaget under tredjerunden i Innisbrook.

«Vedvarende skader»

Ifølge anklagen skal tilskuer Borruso forsøkt å ta en «selfie» med Woods i bakgrunnen. Men LaCava ville det annerledes. For å rydde vei for sin stjernespiller skal caddien bevisst ha dyttet Borruso slik at han falt overende i folkemengden.

Borrusos advokat, Josh Drechsel, forklarer at søksmålet kommer først nå fordi man ville se an langtidsskadene etter fallet. Han hevder at skadene kan klassifiseres som «vedvarende» eller «permanente».

Tigers agent i Excel Sports Management, Mark Steinberg, har foreløpig ikke ønsket å kommentere påstandene. Det har heller ikke Joe LaCava.

I mellomtiden har Borrusos advokat gått ut i media og bedt andre tilskuere om å sende han flere videoer som kan dokumentere det som skjedde.

Jakter bevis

Så langt er det mest overbevisende «beviset» en video der LaCava kommer gående mot tilskuerne med utstrakt venstre arm og ordren ‘Dere må flytte dere!’

Drechsel er nå på jakt etter den av tilskuerne som på en annen video uttaler ‘Han bare dyttet til han. Han skjøv han bare vekk!’

Så kan man spørre seg hvorfor Tiger Woods – som endte turneringen på 2. plass, ett slag bak Paul Casey – også saksøkes for hendelsen…

Drechels forklaring er at Tiger Woods også må stå til rette fordi han er arbeidsgiveren til Joe LaCava.