Avtalen er i følge TV2 ikke bare idretts-Norges, men også kvinnegolfens mest lukrative personlige avtale. Den tidligere kontrakten med Nike var verdt opp mot ti millioner kroner i året. TV2 hevder den nye avtalen er kraftig forbedret.

 

– Jeg kan gledelig si at vi er blitt enige. Vi har fått på plass en unik avtale, som jeg er veldig fornøyd med, og Nike er veldig fornøyd med, bekrefter Tutta fornøyd til TV2.

 

Tutta legger ikke skjul på at hun er fornøyd med betingelsene, men sier det viktigste for henne var å slippe å bytte utstyrsleverandør, ettersom hun har deltatt i produktutviklingen av Nikes utstyr.

 

Heller ikke kontraktens varighet er det å si noe på. Hun vil fortsette å være Nike-ambassadør også etter at golfkøllene er lagt på hylla.

 

– Den er unik på alle områder, det er en mye lenger avtale enn jeg noen gang har hatt. Om jeg skal spille golf for alltid vet jeg ikke, men å bli ambassadør for dem i etterkant av min egen karriere er en kul rolle og et kult ansvar å ta på seg. I hvert fall for en bedrift for Nike, konkluderer Tutta overfor TV 2.