Som Puma selv sier det – de presser grensene for hva det er mulig å gjøre med en sko. Her er det moderne tekniske materialer og mange nye konsept i såle på inn- og utside. Overdelen er av noe så tradisjonelt og bra som ekte lær. Det er Outlast teknologi som er den store nyheten.

 

 

Outlast kommer fra romfartsindustrien. Materialet er brukt i romdrakter, og nå altså en golfsko. Det skal ikke mangle på fotkomforten når vi rusler rundt på 93 slag. Føler oss nesten bortskjemt, men det er ingenting som tilsier at man skal ta mindre vare på føttene bare fordi man bruker flere slag. Temperaturregulering er den viktigste faktoren med Outlast. Det virker fornuftig, selv for en norsk golfer.

 

TITANTOUR kommer for salg 1.februar. Den er vanntett og du kan velge blant tre fargekombinasjoner. Veiledende pris er 1595,-.

 

Gjør klart for Rickie Fowler som skal overbevise deg.

 

 

 

 

 

Puma lanserer også en lillebror – TITANLITE. Her er overdelen laget i microfiber. Det betyr lav vekt, komfort og lavere pris. Ja, du får Outlast materialet også i denne rimelige modellen.

 

TITANLITE er vanntett, koster 895,- og kommer til butikker 1.februar. Her får du fem fargekombinasjoner, og bør kunne finne noe som matcher garderoben.